Singles Club Tahula

El Plaer d'estar junts. Club d’inscripció gratuïta.

                           Pots visitar la web sense registrar-te

Dv.28 "TahulaFòrum"Quin és el teu pla segons la Numerologia Kármica". Amb Sílvia Galices.Màstre en Programació Neurocaligrafica. Diplomada en Numeroligia Karmica.Caochin Personal.Una xerrada molt interessant. Inaugurem els TahulaFòrum de la temporada. Mira tota la programació en aquesta pàgina.

Dj.27."Del Gin al cocktail creatiu amb Gin" Taller degustació. Elaborem tres "combinats" de la má d'un expert,  mengem  quelcom"que s'ha de promoure la consumició responsable". Una activitat novedosa i divertida. No t'ho Perdis !!!  

 

 Dg.30.Matí " Visita guiada"Gòtic" al barri de la Catedral?.Una excel·lent visita, diferent,amb les explicacions de la situació, social, política, cultural...d'aquells moments. Amb imatges, segurament fins ara desconegudes. Guia Margarita. Opció dinar, desprès. No t'ho Perdis.!!!                  

Mira les properes activitats del Setembre i Octubre...no t'ho acabarás.MOLTES NOVETATS!!!

 NOUS VIATGES :Per l'Octubre, però cal fer la reserva ja, places limitades. En aquesta mateixa pàgina hi trobaràs l'anunciat i l'enllaç, per tenir tota la informació.

Dg.30 Setembre - Visita guiada "Gòtic al barri de la Catedral"amb les excel·lents explicacions de la Margarita

Activitat

Dg.30 Setembre - Visita guiada "Gòtic al barri de la Catedral"amb les excel·lents explicacions de la Margarita

Dia i Hora: setembre 30, 2018 de 11am a 5pm
Lloc: Plaça de La Catedral
Ciutat/Poble: Barcelona
Telèfon: Club-686955060.
Tipus d'activitat: visites, singles, amistats, barcelona, cultura, dinar, catalunya
Organitzat per: Margarita i Toni
Última activitat: Fa 11 hores

Exportar a Outlook o a iCal (.ics)

Detalls de l'activitat

Podem dir “gòtic” al barri de la catedral?

La intervenció d’Adolf Florensa,prestigiód arquitecte. en el barri

Diumenge 19 de novembre. Ens trobarem a les 11.hs. a les escales de la catedral. L’itinerari previst té una durada d’unes 3 hores aproximadament.

L’itinerari d’aquesta visita es desenvolupa en el barri que fa 100 anys es coneixia com a “barri de la catedral”. Aquest itinerari permet fer una aproximació al barri amb una altra mirada, i de ben segur que ens sorprendran. !!!

Al llarg de la ruta descobrirem molts secrets i aventures del nostre patrimoni arquitectònic!

El barri que ara anomenem “gòtic” no tenia aquest aspecte fa 60 anys. Al llarg del segle XX ha patit diferents intervencions urbanístiques i patrimonials que han configurat la seva fisonomia actual.

Al llarg de la visita i gràcies al material fotogràfic us adonareu de quines han estat les intervencions dutes en el barri. Un dels artífex dels nous escenaris històrics fou l’arquitecte municipal Adolf Florensa i Ferrer, alumne de Puig i Cadafalch. A ell devem molts dels racons més emblemàtics del barri.

Desprès anirem a dinar al Rt.El Reloj. Via Laietana.
Menú i fotos doc.Adjunt:Clica aquí:Menú i espais.doc

Guia: Margarita Lleida Alberch és professora d’institut i imparteix classes d’història de l’art i història. Dedicada al món de la docència i especialista en didàctica del patrimoni.

Llicenciada en Història de l’Art i també en Antropologia Cultural (UB).  Doctora per la Universitat de Barcelona amb la tesi “El Patrimoni Arquitectònic, una font per a l’ensenyament de la Història i les Ciències Social”. Postgraduada pel Museu d’Història de Barcelona en “Disseny d’itineraris urbans”.

Col·laboradora en projectes pedagògics del Museu d’Història de la Ciutat.

Lloc de Trobada:Escales de la Catedral.

Hora: 11.hs.

Només Visita Guiada.Preu: 15 €

Visita+Dinar: (Tot inclòs. 35 €)

Només dinar : 25€

Pagament a la cte de La Caixa. ES03-2100-0379-96-0200207470, posar el vostre nom i cognom.Si ho feu per Servicaixa en l’espai “Concepte”

Fer la reserva anticipadament. Fes clic a "Assistiré", envia un missatge o deixa un comentari a l'activitat o Tèf, al 686955060

Comentaris

Comentar

Enviar el teu estat a Dg.30 Setembre - Visita guiada "Gòtic al barri de la Catedral"amb les excel·lents explicacions de la Margarita per afegir comentaris.

Participar en Singles Club Tahula

Llista privada d'invitats

Llista ocultada pels administradors

Aniversari

FACEBOOK!!

Segueix-nos

© 2018   Creado por Toni - Director del Club.   Tecnología de

Emblemes  |  Informar d'un problema  |  Términos de servicio