Singles Club Tahula

El Plaer d'estar junts. Club d’inscripció gratuïta.

                           Pots visitar la web sense registrar-te

Dv.28 "TahulaFòrum"Quin és el teu pla segons la Numerologia Kármica". Amb Sílvia Galices.Màstre en Programació Neurocaligrafica. Diplomada en Numeroligia Karmica.Caochin Personal.Una xerrada molt interessant. Inaugurem els TahulaFòrum de la temporada. Mira tota la programació en aquesta pàgina.

Dj.27."Del Gin al cocktail creatiu amb Gin" Taller degustació. Elaborem tres "combinats" de la má d'un expert,  mengem  quelcom"que s'ha de promoure la consumició responsable". Una activitat novedosa i divertida. No t'ho Perdis !!!  

 

 Dg.30.Matí " Visita guiada"Gòtic" al barri de la Catedral?.Una excel·lent visita, diferent,amb les explicacions de la situació, social, política, cultural...d'aquells moments. Amb imatges, segurament fins ara desconegudes. Guia Margarita. Opció dinar, desprès. No t'ho Perdis.!!!                  

Mira les properes activitats del Setembre i Octubre...no t'ho acabarás.MOLTES NOVETATS!!!

 NOUS VIATGES :Per l'Octubre, però cal fer la reserva ja, places limitades. En aquesta mateixa pàgina hi trobaràs l'anunciat i l'enllaç, per tenir tota la informació.

Rva.amb temps...Dg.8 d'Abril Matí - Visita guiada"A la Ciutat Romana de Barcino" i Dinar al Rt.Can Culleretes

Activitat

Rva.amb temps...Dg.8 d'Abril Matí - Visita guiada"A la Ciutat Romana de Barcino" i Dinar al Rt.Can Culleretes

Dia i Hora: abril 8, 2018 de 11am a 5pm
Lloc: Foment del Treball (Via Laietana num. 32).
Carrer: Via Laietana 32
Ciutat/Poble: Barcelona
Telèfon: Club-686955060.
Tipus d'activitat: visites, singles, amistats, barcelona, cultura, dinar, catalunya
Organitzat per: Margarita i Toni
Última activitat: 8 Abr

Exportar a Outlook o a iCal (.ics)

Detalls de l'activitat

L’itinerari comença a Via Laietana i anem passejant pel barri de la catedral, voltants de la plaça de Sant Jaume, Plaça de Vila de Madrid. Acabem el recorregut en la plaça del Pi.

Sabeu per quins motius es va fundar la colònia Júlia Augusta Faventia Paterna Barcino? Com era aquesta petita ciutat? Com vivien els seus habitants? Qui era Lucius Minicius Natalis? Com es va descobrir la ciutat de Barcino?

A les primeres dècades del segle XX el barri antic de Barcelona va sofrir un conjunt de reformes i millores per adequar-ho als nous temps. Amb l’obertura de Via Laietana, i de manera fortuïta, es va posar al descobert moltes restes que donaren llum sobre els temps primigenis de la ciutat.

A partir de les descobertes els arqueòlegs van poder anar reconstruint com era aquesta petita ciutat, l’estructura de la ciutat, el sistema de defensa i abastiment d’aigües;  els edificis més significatius; la vida de la seva gent; les creences i rituals. Els enterraments i llocs sagrats.

Coneixereu els personatges més importants d’aquesta història que en dos discursos alterns: personatges del passat com Octavi August, Vitruvi, Agrippa, Lucius Minicius Natalis o Santa Eulàlia. I els personatges del segle XX que van treballar per dignificar i recuperar aquestes restes de la vella ciutat: Puig i Cadafalch i Adolf Florensa.

Més Informació i Menú.Clica aqauest Doc:Visita Barcino

Reserves fins el dia 6 d'Abril

Desprès anirem a dinar: Rt.Can Culleretes

Guia: Margarita Lleida és professora d’institut i imparteix classes d’història de l’art i història. Dedicada al món de la docència i especialista en didàctica del patrimoni.

Llicenciada en Història de l’Art i també en Antropologia Cultural (UB).  Doctora per la Universitat de Barcelona amb la tesi “El Patrimoni Arquitectònic, una font per a l’ensenyament de la Història i les Ciències Social”. Postgraduada pel Museu d’Història de Barcelona en “Disseny d’itineraris urbans”.

Col·laboradora en projectes pedagògics del Museu d’Història de la Ciutat.

Lloc de Trobada:Foment del Treball (Via Laietana num. 32).

Hora: 11.hs

Només Visita Guiada.Preu: 15 €

Només Dinar:30

Visita+Dinar: 45.

Pagament a la cte de La Caixa. ES03-2100-0379-96-0200207470, posar el vostre nom i cognom.Si ho feu per Servicaixa en l’espai “Concepte”

Fer la reserva anticipadament. Fes clic a "Assistiré", envia un missatge o deixa un comentari a l'activitat o Tèf, al 686955060

Comentaris

Comentar

Enviar el teu estat a Rva.amb temps...Dg.8 d'Abril Matí - Visita guiada"A la Ciutat Romana de Barcino" i Dinar al Rt.Can Culleretes per afegir comentaris.

Participar en Singles Club Tahula

Llista privada d'invitats

Llista ocultada pels administradors

Aniversari

Aniversari avui

Aniversari demà

FACEBOOK!!

Segueix-nos

© 2018   Creado por Toni - Director del Club.   Tecnología de

Emblemes  |  Informar d'un problema  |  Términos de servicio