Singles Club Tahula

El Plaer d'estar junts. Club d’inscripció gratuïta.

                           Pots visitar la web sense registrar-te

     Ds.20. Sopar de "La Mona" celebrem la pasqua,mengem la mona i en SORTEGEM UNA DE MONUMENTAL.Si estàs aquí, no t'ho perdis.Una nit divertida.

    Dm.23 Abril "FESTA DE L'AMISTAT" Celebrem Sant Jordi.Regalem un llibre per tothom i a les dones ús regalem "La Rosa" Vine a acabar aquesta diada de la millor manera. Amb els mics/es del Club.Una Festa ja tradicional "només al Club Tahula."

        Mira les properes activitats de Març. MOLTES NOVETATS !!!

 

TENIM + PLACES..Ds.27 Octubre Anem a "El Molino"amb l'espectacle musical"Du-Duà" a un preu especial de 15 €.Places limitades

Activitat

TENIM + PLACES..Ds.27 Octubre Anem a "El Molino"amb l'espectacle musical"Du-Duà" a un preu especial de 15 €.Places limitades

Dia i Hora: octubre 27, 2018 de 8:30pm a 11:45pm
Lloc: El Molino
Carrer: El Paral·lel 88
Ciutat/Poble: Barcelona
Telèfon: Club. 686955060
Tipus d'activitat: sortida, conèixer, el, pais, singles, cultura, sopars, museus, barcelona, catalunya
Organitzat per: Toni - Director del Club
Última activitat: 27 Oct 2018

Exportar a Outlook o a iCal (.ics)

Detalls de l'activitat

Anem a un lloc emblemàtic lloc per gaudir d’un excel·lent espectacle a un preu  MOLT REDUÏT... 15 € (a taquilla 22 €)

Aquest concert amb to de comèdia arriba a EL MOLINO  per fer-nos gaudir de la millor música  DOOWOP

Localitats  Limitades.

DOOWOP CLUB presenta “Du-Duà
Amb Carles Torcao  Fran Devesa, Llorenç Fernández Conde i Joan Carles Capdevila
Autora: Mònica Pérez Blázquez
Direcció: Òscar Orbezo
El Doo-wop , conegut aquí amb el nom onomatopeic de Duduá  (que dóna nom a l’espectacle), és un estil de música nascut de la unió del rhythm & blues i el gospel. Grups com Dion and the Belmonts,The Platters, The Crests o Frankie Valli & the Fours Seasons van fer enormement popular aquest estil.


Aquest concert en to de comèdia arriba al Molino per fer-nos gaudir de la millor música Doo-wop alhora que ens faran riure amb la seva curiosa història d’amor i desamor.
La protagonista és Bed, Elisabeth Matters de Mattress & Pillow una famosa tenda de matalassos, que ha decidit buscar les millors veus per cantar una cançó de  Doo wop per anunciar els seus llits. Vol reproduir la sintonia que ja tenien en els anys 50, i després de buscar per locals i clubs, reuneix a 4 cantants i graven l’anunci: aquest es fa tan famós que els 4 cantants decideixen crear un grup: els DooWop Club. Durant el concert i a través de les cançons, els quatre ens aniran desvetllant les seves relacions amoroses…

Cal fer la reserva prèviament i es paga en el mateix moment al Teatre,però si feu la reserva després no falleu, que algú es podria quedar fora...Siguem solidaris.

Hora de trobada,per retirar les entrades a les 20,30, l’espectacle comença a les 21,30, m’entrés es pot anar a prendre quelcom per passar la nit...a gust del consumidor.

Pagament exclusiu en el Teatre. Porteu l'import exacte.
Però si que cal fer la reserva anticipadament. Fes clic a "Assistiré", envia un missatge o deixa un comentari a l'activitat o Tèf, al 686955060 Club.

Comentaris

Comentar

Enviar el teu estat a TENIM + PLACES..Ds.27 Octubre Anem a "El Molino"amb l'espectacle musical"Du-Duà" a un preu especial de 15 €.Places limitades per afegir comentaris.

Participar en Singles Club Tahula

Llista privada d'invitats

Llista ocultada pels administradors

Aniversari

Aniversari avui

Aniversari demà

FACEBOOK!!

Segueix-nos

© 2019   Creado por Toni - Director del Club.   Tecnología de

Emblemes  |  Informar d'un problema  |  Términos de servicio