Singles Club Tahula

El Plaer d'estar junts. Club d’inscripció gratuïta.

                           Pots visitar la web sense registrar-te

Dv.23. "TahulaFòrum" La Filosofia es la medicina de l'ànima" amb Nacho Bañeres, Doctor en Filosofia "Volem que la filosofia torni estar present al carrer..."No t'ho Perdis.

Dc.21 "Sopar Groc" amb l'assistència dels periodistes Laia Vicens i Xavier Tedó, autors dels Llibres "Operació Urnes" una trobada molt interessant. Coneixerem de primera mà, totes les "intringulis" de com es va poder celebrar el 1-O.Rva.amb temps.

Dg.25 "Sortida" a ParcArt(Cassa de la Selva) i Caldes de Malavella. Et sorprendrà el que podràs veure a ParcArt, un espai excepcional amb més de 350 escultures. I desprès Caldes de Malavella, amb visita guida, "Com mai no l'has vist"  No t'ho Perdis.Rva.amb temps !!!

Dg.16 Desembre "Dinar de Nadal" a l'espectacular espai del Rt. de "La Pedrera" per gaudir d'una excel·lent festa amb l'actuació del guitarrista i cantant "Toni", que molts ja coneixem i ens ho passem molt bé.Un dia ideal per desitjar-nos unes "Bones Festes" Reserva't el dia i Rva.amb temps.

    

Mira les properes activitats de Novembre. MOLTES NOVETATS !!!

 

TENIM + PLACES..Ds.27 Octubre Anem a "El Molino"amb l'espectacle musical"Du-Duà" a un preu especial de 15 €.Places limitades

Activitat

TENIM + PLACES..Ds.27 Octubre Anem a "El Molino"amb l'espectacle musical"Du-Duà" a un preu especial de 15 €.Places limitades

Dia i Hora: octubre 27, 2018 de 8:30pm a 11:45pm
Lloc: El Molino
Carrer: El Paral·lel 88
Ciutat/Poble: Barcelona
Telèfon: Club. 686955060
Tipus d'activitat: sortida, conèixer, el, pais, singles, cultura, sopars, museus, barcelona, catalunya
Organitzat per: Toni - Director del Club
Última activitat: 27 Oct

Exportar a Outlook o a iCal (.ics)

Detalls de l'activitat

Anem a un lloc emblemàtic lloc per gaudir d’un excel·lent espectacle a un preu  MOLT REDUÏT... 15 € (a taquilla 22 €)

Aquest concert amb to de comèdia arriba a EL MOLINO  per fer-nos gaudir de la millor música  DOOWOP

Localitats  Limitades.

DOOWOP CLUB presenta “Du-Duà
Amb Carles Torcao  Fran Devesa, Llorenç Fernández Conde i Joan Carles Capdevila
Autora: Mònica Pérez Blázquez
Direcció: Òscar Orbezo
El Doo-wop , conegut aquí amb el nom onomatopeic de Duduá  (que dóna nom a l’espectacle), és un estil de música nascut de la unió del rhythm & blues i el gospel. Grups com Dion and the Belmonts,The Platters, The Crests o Frankie Valli & the Fours Seasons van fer enormement popular aquest estil.


Aquest concert en to de comèdia arriba al Molino per fer-nos gaudir de la millor música Doo-wop alhora que ens faran riure amb la seva curiosa història d’amor i desamor.
La protagonista és Bed, Elisabeth Matters de Mattress & Pillow una famosa tenda de matalassos, que ha decidit buscar les millors veus per cantar una cançó de  Doo wop per anunciar els seus llits. Vol reproduir la sintonia que ja tenien en els anys 50, i després de buscar per locals i clubs, reuneix a 4 cantants i graven l’anunci: aquest es fa tan famós que els 4 cantants decideixen crear un grup: els DooWop Club. Durant el concert i a través de les cançons, els quatre ens aniran desvetllant les seves relacions amoroses…

Cal fer la reserva prèviament i es paga en el mateix moment al Teatre,però si feu la reserva després no falleu, que algú es podria quedar fora...Siguem solidaris.

Hora de trobada,per retirar les entrades a les 20,30, l’espectacle comença a les 21,30, m’entrés es pot anar a prendre quelcom per passar la nit...a gust del consumidor.

Pagament exclusiu en el Teatre. Porteu l'import exacte.
Però si que cal fer la reserva anticipadament. Fes clic a "Assistiré", envia un missatge o deixa un comentari a l'activitat o Tèf, al 686955060 Club.

Comentaris

Comentar

Enviar el teu estat a TENIM + PLACES..Ds.27 Octubre Anem a "El Molino"amb l'espectacle musical"Du-Duà" a un preu especial de 15 €.Places limitades per afegir comentaris.

Participar en Singles Club Tahula

Llista privada d'invitats

Llista ocultada pels administradors

Aniversari

Aniversari avui

FACEBOOK!!

Segueix-nos

© 2018   Creado por Toni - Director del Club.   Tecnología de

Emblemes  |  Informar d'un problema  |  Términos de servicio