Singles Club Tahula

El Plaer d'estar junts. Club d’inscripció gratuïta.

                           Pots visitar la web sense registrar-te

Dj.28 Juny"Nit de lluna Plena" i Revetlla de Sant Pere.Amb Gemma Blat i a la terrassa  del 1r.Pis del Marina Bay.Una trobada a sota mateix de la Lluna i aprop el Mar.Una nit interesant i divertida.

Ds 30. Tarda-Nit "Visita-Ruta Urbana·L'exposició del 1929" amb la guia Margarita.I sopar opcional.Reserva't el dia.Una sortida exce·lent.

Ds.30 "Sopars a la Fresca" a la terrassa del Rt.La Botiga a la Cupula de "Las Arenas" antiga plaça de Toros.Una nit agradable amb Barceloba als teus peus, Vine a gaudir d'aquesta nit amb amics i amigues del Club i els que s'hi vulguin afegir !!!

D

VIATGES :. En aquesta mateixa pàgina hi trobarás l'anunciat i l'enllaç, per tenir tota la informació.

Ds.30 Juny-Tarda Nit - Visita guiada.Tradició o modernitat? L’Exposició Internacional de Barcelona, 1929

Activitat

Ds.30 Juny-Tarda Nit - Visita guiada.Tradició o modernitat?  L’Exposició Internacional de Barcelona, 1929

Dia i Hora: juny 30, 2018 de 6pm a 11:45pm
Lloc: Plaça d'Espanya -Davant Hotel Plaza
Ciutat/Poble: Barcelona
Telèfon: Club-686955060.
Tipus d'activitat: visites, singles, amistats, barcelona, cultura, dinar, catalunya
Organitzat per: Margarita i Toni
Última activitat: el dimecres

Exportar a Outlook o a iCal (.ics)

Detalls de l'activitat

Tradició o Modernitat.? Voleu saber quins foren els sentiments dels visitants a l’Exposició? De sorpresa, de fascinació i admiració en veure les llums de colors i el jocs d’aigua que s’extenien per tota l’àrea de Montjuic.

Passejarem pels principals eixos viaris d’aquest esdeveniment (l’avinguda Maria Cristina, l’avinguda de Rius i Taulet, o la plaça de l’Univers); tanmateix veurem alguns del principals palaus i pavellons que encara romanen dempeus (Palau del Vestit, Palau de Telecomunicacions, Palau de l’Agricultura, Palau de les Arts Gràfiques, Palau Nacional, el pavelló d’Alemanya). Moltes instal·lacions, atraccions, pavellons i atraccions ja no existeixen en ser enderrocats desprès de la celebració de l’Exposició.

A principis del segle XX, Barcelona s’expandia més enllà de l’Eixample i s’annexionava els municipis del pla. El partit de la Lliga Regionalista va entrar al govern municipal i també a les corts espanyoles. El seus principals projectes per a la ciutat foren la construcció de grans infraestructures, la urbanització de l’àrea de Montjuic i l’Exposició de les Indústries Elèctriques. El projecte dirigit per en Puig i Cadafalch no va arribar a realitzar-se. Fou una obra  plena de problemes i aturades: costos elevats, falta de coordinació, rivalitats entre els arquitectes i l’esclat de la I Guerra Mundial. Finalment el projecte se’l farà seu la monarquia i el dictador Primo de Rivera.

Més Informació i Menú.Clica aqauest Doc:Visita Expo.

Reserves fins el dia 27 Juny

Desprès anirem a Sopar a :pendent

Guia: Margarita Lleida és professora d’institut i imparteix classes d’història de l’art i història. Dedicada al món de la docència i especialista en didàctica del patrimoni.

Lloc de Trobada:Plaça d'Espanya ,davant Hotel Paza

Hora: 6 Tarda

Només Visita Guiada.Preu: 15 €

Visita+ Sopar: 40 €.Rt.La Botiga(Cupula de "Las Arenas")Excel·lent terrassa.

Només Sopar: 30€

Pagament a la cte de La Caixa. ES03-2100-0379-96-0200207470, posar el vostre nom i cognom.Si ho feu per Servicaixa en l’espai “Concepte”

Fer la reserva anticipadament. Fes clic a "Assistiré", envia un missatge o deixa un comentari a l'activitat o Tèf, al 686955060

Comentaris

Comentar

Enviar el teu estat a Ds.30 Juny-Tarda Nit - Visita guiada.Tradició o modernitat? L’Exposició Internacional de Barcelona, 1929 per afegir comentaris.

Participar en Singles Club Tahula

Llista privada d'invitats

Llista ocultada pels administradors

Aniversari

Aniversari avui

FACEBOOK!!

Segueix-nos

© 2018   Creado por Toni - Director del Club.   Tecnología de

Emblemes  |  Informar d'un problema  |  Términos de servicio