Singles Club Tahula

El Plaer d'estar junts. Club d’inscripció gratuïta.

                           Pots visitar la web sense registrar-te

Dv.28 "TahulaFòrum"Quin és el teu pla segons la Numerologia Kármica". Amb Sílvia Galices.Màstre en Programació Neurocaligrafica. Diplomada en Numeroligia Karmica.Caochin Personal.Una xerrada molt interessant. Inaugurem els TahulaFòrum de la temporada. Mira tota la programació en aquesta pàgina.

Dj.27."Del Gin al cocktail creatiu amb Gin" Taller degustació. Elaborem tres "combinats" de la má d'un expert,  mengem  quelcom"que s'ha de promoure la consumició responsable". Una activitat novedosa i divertida. No t'ho Perdis !!!  

 

 Dg.30.Matí " Visita guiada"Gòtic" al barri de la Catedral?.Una excel·lent visita, diferent,amb les explicacions de la situació, social, política, cultural...d'aquells moments. Amb imatges, segurament fins ara desconegudes. Guia Margarita. Opció dinar, desprès. No t'ho Perdis.!!!                  

Mira les properes activitats del Setembre i Octubre...no t'ho acabarás.MOLTES NOVETATS!!!

 NOUS VIATGES :Per l'Octubre, però cal fer la reserva ja, places limitades. En aquesta mateixa pàgina hi trobaràs l'anunciat i l'enllaç, per tenir tota la informació.

Ds.30 Juny-Tarda Nit - Visita guiada.Tradició o modernitat? L’Exposició Internacional de Barcelona, 1929

Activitat

Ds.30 Juny-Tarda Nit - Visita guiada.Tradició o modernitat?  L’Exposició Internacional de Barcelona, 1929

Dia i Hora: juny 30, 2018 de 6pm a 11:45pm
Lloc: Plaça d'Espanya -Davant Hotel Plaza
Ciutat/Poble: Barcelona
Telèfon: Club-686955060.
Tipus d'activitat: visites, singles, amistats, barcelona, cultura, dinar, catalunya
Organitzat per: Margarita i Toni
Última activitat: 30 Jun

Exportar a Outlook o a iCal (.ics)

Detalls de l'activitat

Tradició o Modernitat.? Voleu saber quins foren els sentiments dels visitants a l’Exposició? De sorpresa, de fascinació i admiració en veure les llums de colors i el jocs d’aigua que s’extenien per tota l’àrea de Montjuic.

Passejarem pels principals eixos viaris d’aquest esdeveniment (l’avinguda Maria Cristina, l’avinguda de Rius i Taulet, o la plaça de l’Univers); tanmateix veurem alguns del principals palaus i pavellons que encara romanen dempeus (Palau del Vestit, Palau de Telecomunicacions, Palau de l’Agricultura, Palau de les Arts Gràfiques, Palau Nacional, el pavelló d’Alemanya). Moltes instal·lacions, atraccions, pavellons i atraccions ja no existeixen en ser enderrocats desprès de la celebració de l’Exposició.

A principis del segle XX, Barcelona s’expandia més enllà de l’Eixample i s’annexionava els municipis del pla. El partit de la Lliga Regionalista va entrar al govern municipal i també a les corts espanyoles. El seus principals projectes per a la ciutat foren la construcció de grans infraestructures, la urbanització de l’àrea de Montjuic i l’Exposició de les Indústries Elèctriques. El projecte dirigit per en Puig i Cadafalch no va arribar a realitzar-se. Fou una obra  plena de problemes i aturades: costos elevats, falta de coordinació, rivalitats entre els arquitectes i l’esclat de la I Guerra Mundial. Finalment el projecte se’l farà seu la monarquia i el dictador Primo de Rivera.

Més Informació i Menú.Clica aqauest Doc:Visita Expo.

Reserva ARA,últimes places

Desprès anirem a Sopar a :pendent

Guia: Margarita Lleida és professora d’institut i imparteix classes d’història de l’art i història. Dedicada al món de la docència i especialista en didàctica del patrimoni.

Lloc de Trobada:Plaça d'Espanya ,davant Hotel Paza

Hora: 6 Tarda

Només Visita Guiada.Preu: 15 €

Visita+ Sopar: 40 €.Rt.La Botiga(Cupula de "Las Arenas")Excel·lent terrassa.

Només Sopar: 30€

Pagament a la cte de La Caixa. ES03-2100-0379-96-0200207470, posar el vostre nom i cognom.Si ho feu per Servicaixa en l’espai “Concepte”

Fer la reserva anticipadament. Fes clic a "Assistiré", envia un missatge o deixa un comentari a l'activitat o Tèf, al 686955060

Comentaris

Comentar

Enviar el teu estat a Ds.30 Juny-Tarda Nit - Visita guiada.Tradició o modernitat? L’Exposició Internacional de Barcelona, 1929 per afegir comentaris.

Participar en Singles Club Tahula

Llista privada d'invitats

Llista ocultada pels administradors

Aniversari

FACEBOOK!!

Segueix-nos

© 2018   Creado por Toni - Director del Club.   Tecnología de

Emblemes  |  Informar d'un problema  |  Términos de servicio