Singles Club Tahula

El Plaer d'estar junts. Club d’inscripció gratuïta.

                           Pots visitar la web sense registrar-te

Dv.23. "TahulaFòrum"

Dc.21 "Sopar Groc" amb l'assistència dels periodistes Laia Vicens i Xavier Tedó, autors dels Llibres "Operació Urnes" una trobada molt interessant. Coneixerem de primera mà, totes les "intringulis" de com es va poder celebrar el 1-O.Rva.amb temps.

Dg.25 "Sortida" a ParcArt(Cassa de la Selva) i Caldes de Malavella. Et sorprendrà el que podràs veure a ParcArt, un espai excepcional amb més de 350 escultures. I desprès Caldes de Malavella, amb visita guida, "Com mai no l'has vist"  No t'ho Perdis.Rva.amb temps !!!

Dg.16 Desembre "Dinar de Nadal" a l'espectacular espai del Rt. de "La Pedrera" per gaudir d'una excel·lent festa amb l'actuació del guitarrista i cantant "Toni", que molts ja coneixem i ens ho passem molt bé.Un dia ideal per desitjar-nos unes "Bones Festes" Reserva't el dia i Rva.amb temps.

    

Mira les properes activitats de Novembre. MOLTES NOVETATS !!!

 

Dv.16 Març"TahulaFòrum."Un curso de Milagros"en aquest nou camí trobem el final del sofriment"amb Jordi del Rey i Isabel Guerero

Activitat

Dv.16 Març"TahulaFòrum."Un curso de Milagros"en aquest  nou camí trobem el final del sofriment"amb Jordi del Rey i Isabel Guerero

Dia i Hora: març 16, 2018 de 8pm a 11:45pm
Lloc: Rt.Asador del Mar
Carrer: Bori i Fontesta 45 (Ganduxer - Dr,Fleming)
Ciutat/Poble: Barcelona
Telèfon: Club-686955060.
Tipus d'activitat: tahulafòrum, xerrada, col·loqui, amistat, singles, sopar, barcelona, catalunya
Organitzat per: Toni - Director del Club
Última activitat: 13 Mar

Exportar a Outlook o a iCal (.ics)

Detalls de l'activitat

No es tracte de presentaqr un llibre...es parlar sobre les aportacions que ens pot fer el seu contingut i reflexions i amb persones molt coneixedores del seu contingut...

Un “Curs de Milagros “és un llibre que el podríem descriure com un curs quàntic, és a dir més enllà del temps lineal i de l’espai, no subjecte a les experiències d’aquest món i que té com a finalitat dissoldre la dualitat en la qual vivim i tornar al Món Real que és de perfecta Unitat.

Aquesta idea podria ser una mica confusa si la vivim des del sistema de pensament de l’ego, que és dual, però si la vivim des del sistema de pensament que ens proposa aquest Curs, que és d’unitat, se’ns obre un camí totalment nou.

En aquest nou camí trobem el final del sofriment, de la mort i de tots els conceptes que ens imposa l’ego, el qual , com explicarem, no existeix, solament existeix la creença en ell.


Per tant creiem convenient obrir un marc de preguntes i respostes, perquè la gent interessada en aquest tema, pugui aclarir conceptes, idees etc… que es puguin comprendre amb un llenguatge pla i clar.No es tracta de convèncer a ningú de gens, la idea no és fer  evangelització ni proselitisme ni gens semblat, simplement es tracta de respondre els dubtes i pors que tots tenim.

 Reserva't el dia
Jordi del Rei: Metge Psiquiatre. Editor i fundador de l’editorial El Gra de Mostassa.Màster en conductes additives. Diplomat en teràpies regressives.
Practitioner i Màster en PNL. Editor dels llibres d'Enric Cobera.

Diplomat en Bioneuroemoció per Enric Corbera

Isabel Guerrero: Psicoterapeuta federada. Practitioner i Màster en PLN Practiotiner i Màster en hipnosis Eriksoniana. Diplomada en primer nivell de teràpia Gestalt.
LLoc: Rnt.Asador del Mar,Bori i Fontestà, 45 (Entre Ganduxer i Dr. Fleming)

Hora: 20.hs. Piscolabis Copa de Benvinguda-Siguem puntuals

A les 20,30 hs. Xerrada Col·loqui

A les 22.hs  Sopem i gaudim de la millor companyia i una bona tertúlia entre tots els amics/es.
Preu :35 €( Copa de Benvinguda + Sopar + Xerrada+ Gestió i Organització, 10% IVA inclòs)

Només Xerrada-Col·loqui: 20 €(Copa Benvinguda+piscolabis+xerrada,IVA inclòs)

Com Arribar-hi:
Bus: 6, 7, 30, 33, 34, 63, 66, 67, 68, 78
Metro: Maria Cristina - L3
Tramvia: T1 - T2 -T3

Pagament exclusiu en el sopar. Porteu l'import exacte.
Però si que cal fer la reserva anticipadament. Fes clic a "Assistiré", envia un missatge o deixa un comentari a l'activitat o Tèf, al 686955060 

Comentaris

Comentar

Enviar el teu estat a Dv.16 Març"TahulaFòrum."Un curso de Milagros"en aquest nou camí trobem el final del sofriment"amb Jordi del Rey i Isabel Guerero per afegir comentaris.

Participar en Singles Club Tahula

Llista privada d'invitats

Llista ocultada pels administradors

Aniversari

FACEBOOK!!

Segueix-nos

© 2018   Creado por Toni - Director del Club.   Tecnología de

Emblemes  |  Informar d'un problema  |  Términos de servicio