Singles Club Tahula

El Plaer d'estar junts. Club d’inscripció gratuïta.

                  

 

               Podeu consultar la web. sense registrar-te !!!

                      CLUB TAULA "MOMENTS INOBLIDABLES

                          Mira't la informació de les properes activitats.   

___________________________________________________________________   

                                                           

                    Diumenge 28  Abril                                      Celebrem Sant Jordi 

Una Festa única, només al Club Tahula             Obsequiem amb Llibres per                tothom i la Rosa per les Dones...

    ...obsequi del Club

    Reserva amb temps !!!

     

     ------------------------------------------------------------------------------    

                 

 

                                                                                                

Diumenge 23 d' Octubre - Sortida Sant Pere de Casserres, Casa Museu Verdaguer , Ruta Literària Miquel Martí i Pol, l'obra de l'arquitecte Sert a Vic

El Monestir de Sant Pere de Casseres fou construït en el punt més extrem de la carena de Casserres, la qual per la seva configuració geogràfica, forma una península rodejada pel meandre més espectacular que dibuixa el riu Ter quan abandona la Plana de Vic, per endinsar-se a les Guilleries i podrem gaudir de les vistes del Pantà de Sau.


Visitarem la Casa Museu Jacint Verdaguer que és un dels museus Literaris més antics de Catalunya de Catalunya que va obrir les seves portes – en ple franquisme – impulsat per la societat civil, especialment pels amics de Verdaguer

- A continuació anirem a Roda de Ter i farem la ruta Literària Miquel Martí i Pol – guiada i amb lectures de poemes als diferents indrets que visitarem .
La ruta literària Miquel Martí i Pol és una iniciativa de l’Ajuntament de Roda de Ter per recordar i homenatjar el poeta seguint la seva trajectòria vital per la vila. La ruta indica els indrets i les imatges que formen part de la vida i de l’obra de Miquel Martí i Pol. La ruta lliga la literatura amb la vida per mitjà de paisatges geogràfics i humans. Permet presentar l’obra del poeta a través del seu paisatge vital gràcies al fet que Miquel Martí i Pol va viure sempre a Roda. L’espai geogràfic és, doncs, limitat, però el gruix de les lectures i de les vivències formen part d’una experiència intensa i molt cohesionada. La ruta s’ha organitzat en punts de lectura, des de la casa on va néixer, passant per la fàbrica on va treballar i tots els indrets relacionats amb les seves vivències.
- Dinarem a Vic al Restaurant “El Racó d’en Pep”
MENU
Amanida Catalana
Embotits del País
Segon Plat
Vedella amb bolets
Postres
Pastis de la Casa
Cafe o infusions
Celler
Vi Mont Marçal
- A la tarda farem una visita a la Catedral i ajuntament per visitar l’obra de l’arquitecte Sert .
Vic s’ha convertit en els últims anys en un punt de visita imprescindible per conèixer l’obra de Josep Mª Sert . que va  desenvolupar una obra pictòrica per la qual se’l va considerar el millor pintor muralista dels anys trenta.

La Catedral: S’hi pot veure la tercera i última de les decoracions que Sert va dissenyar per a aquest espai.  La col·lecció comprèn vint-i-dues composicions ,considerades la culminació de la seva obra
La Casa de la Ciutat.  S’hi pot veure l’obra titulada Heliodor expulsat del Temple, i l’obra titulada les quatre estacions,  i pensada per decorar ,, el menjador d’una casa senyorial. I el quadre “Els Segadors” , a la Sala Comuna.
Sortida Mataró: 8:30 Lloc: Cami Ral (davant Jutjats) Amb un mínim de 6 persones
Sortida Barcelona: 9:00 Lloc: Estació Ferrocarrils -Metro,de Fabra i Puig/Meridiana (Al darrera esplanada sortida Autobusos – Aquí ens trobem )

ATENCIÓ NOU PREU
Preu: 40€ ( Dinar + visites guiades i entrades a : Sant Pere de Casserres + Casa Museu Jacint Verdaguer + Ruta Literària Miquel Martí i Pol , Ruta Sert + gestió + organització, 8% iva inclòs)


Nota: El preu de l'autocar estarà repartit entre els asistents. S'abonarà el mateix dia . Ho fem perque sigui més equitatiu i si es posible , surti el millor preu.
Feu la vostra reserva i pagament fins el dia 19 d’ Octubre , al compte de “ La Caixa”:
2100 0379 91 0200205096 – Indicar Nom i Cognoms i ref. Sortida Sant Pere

Visitas: 79

Aniversari

Aniversari avui

Aniversari demà

FACEBOOK!!

Segueix-nos

© 2024   Creado por Toni - Director del Club.   Tecnología de

Emblemes  |  Informar d'un problema  |  Términos de servicio