Singles Club Tahula

El Plaer d'estar junts. Club d’inscripció gratuïta.

       POTS CONSULTAR LA WEB, SENSE REGISTRAR-TE PREVIAMENT

                         

MIRA TOT EL QUE POTS FER.

Ds.27 "Sopa&Ball" tot al Rt.Citrus.Una nit per divertir-nos i fer el Sopar i el Ball al mateix lloc, sense haver de moure'ns. Això es molt còmode i afavoreix les bones relacions.Rva.fins Dijous 25. No esperis a darrera hora.

Dv.26"TahulaFòrum" Harmonitzar l'energia amb els cicles de la Natura"Apropar a l'ésser humà en l'art de cultivar la força interna" amb Marta Sués.Diplomada en Medicina Tradicional Xinesa i col·laboradora del Centre AGAPE"(Assumpció Salat)

Dg.4 Febrer"L'autentica Calçotada" en el millor lloc per fer-ho "Rt.Les Fonts de Can Sala" Tarragona i visites guiades,amb guies oficials dels llocs, a indrets excepcionals del Tarragones. Rva.Ara.Fes-ho amb temps.

Dg.

Ens veiem...

  MIRA' T TOTES LES ACTIVITATS DEL CLUB I FES LA RESERVA PER LES QUE MÉS T'INTERESSIN.

Moltes activitats diferents, interessants i divertides !!!  Vine i faràs o et retrobaràs amb nous ami@s  del Club....

 Reserva ara per les diferents activitats. No t'ho perdis!!

El Plaer d'estar Junts !!!  Club Tahula, un Club de qualitat !!!

Div. 14 Setembre - TahulaFòrum "Sincronitza la teva vida" Xerrada i Presentació del llibre a càrrec de l'autora Juna Albert

Juna Albert és Física por la UB, Master Coach PNL i Autora del llibre ¡Sincroniza tu Vida!, març 2012, Ediciones B, Grupo Z . Divulgadora del concepte Sincronització basat en els nous descobriments de la física, la neurociència i la nova biologia, aplicat a la persona, la família, l’educació i l’empresa. Professora col.laboradora a les Universitats de Lleida i Girona Col.laboradora amb el físic David Peat a “The Pari Center for the New learning”
Contingut de la Xerrada
Malgrat el gran desenvolupament científic i tecnològic, com humanitat estem perdent el sentit de la vida, ens sentim aïllats, enfadats, tristos i cansats. Tot això ens ocorre perquè estem dialogant equivocadament i des-sincronitzadament amb la vida emprant només el nostre hemisferi esquerre (HE) del cervell, que és el lògic, linial, verbal i seqüencial. La manera HE com estem educant els nens redueix les seves facultats d’aprenentatge i creativitat. La manera HE amb què ens comuniquem els adults amb nosaltres mateixos i amb els altres, en l’amistat, en la família o en l’àmbit laboral, ens condueix moltes vegades a una falta d’ètica social i personal, així com a una sèrie de comportaments compensatoris, addictius i compulsius. Estem plens de pors, autojustificacions i autoenganys. No tot es redueix a estadístiques i fets.
Els problemes de relacions, saber quan i com dir quelcom, i saber quan donar un bon swing, se senten. Són problemes de percepció, una habilitat HD que estem perdent perquè no ens permetem l’espai i el temps per a sentir-la i usar-la. Tots tenim una percepció inconscient de les forces que operen en una situació. I tots podem recuperar-la si l’hem perduda. Tots podem recordar experiències en les que ens hem sentit tan connectats a la situació, que les paraules, els gestos, el cop de raqueta, o el gir dels esquís, eren just el que feia falta allí i aleshores.
Tots portem al nostre interior un SI a la Vida plena. La Vida plena neix a l’HD i es materialitza i concreta quan el sincronitzem amb el HE.
¡Sincronitza’t, Sincronitzem-nos, Fem-ho!

Per a quí l'interessi hi hauran llibres en Català i Castellá, que l'autora ús podra signar.

Reserva Anticipadament!!!!


LLoc: Restaurant Asador del Mar. Bori i Fontestà 45 (Entre -Ganduxer i Dr. Fleming)
Hora: 21:30. Copa de benvinguda
Preu:32 € (Copa de benvinguda + sopar + xerrada + gestió i organització, 10% iva inclòs)

Visitas: 10

FACEBOOK!!

Segueix-nos

© 2018   Creado por Toni - Director del Club.   Tecnología de

Emblemes  |  Informar d'un problema  |  Términos de servicio